Droom heerlijk weg op uw eigen boxspring

boxspring

Verzekerd zijn van een goede nachtrust en de juiste boxspring kopen? Ervaar het ultieme slaapcomfort van onze boxsprings. Zo maakt u uw slaapkamer tot een ruimte waar u volkomen zichzelf kunt zijn en u heerlijk kunt wegdromen.

Wanneer u ´s avonds na een lange werkdag naar bed gaat, wilt u natuurlijk op een comfortabel matras liggen waarop u weer fit en uitgerust wakker wordt. Het is niet alleen belangrijk dat u lekker op een matras kunt liggen, maar ook dat uw lichaamsgewicht er gelijkmatig op wordt verdeeld. Er bestaan verschillende soorten matrassen en bedden, waarvan de boxspring er één is.

Makkelijk opmaken

Met een speciale set kunt u uw boxspring makkelijk deelbaar maken. Ideaal voor het opmaken van uw bed en het schoonmaken van uw slaapkamer.

Fris en uitgerust wakker

Auping heeft als eerste beddenproducent een spiraalbodem verwerkt in een boxspring. Doordat een spiraalbodem voor 80% open is, biedt deze zeer goede ventilatie.

Lezen of tv kijken

De verstelbare boxsprings kunnen ook voorzien worden van een RF (Radio Frequency) afstandsbediening, zodat u en uw partner gelijktijdig en onafhankelijk van elkaar, de twee ligvlakken kunnen verstellen.

Geen hinderlijke naad

Een aantal toppers is ook leverbaar als splittoppers; hierbij kunt u de beide bedbodems onafhankelijk van elkaar verstellen, maar dan zonder hinderlijke naad in het midden.

Bent u benieuwd naar het comfort van onze boxsprings? Loop dan eens vrijblijvend binnen in onze showroom aan de Schouwburgring 122 in Tilburg

DESIGNED BY ONLINE AMBITION
Back to Top