Jensen Tilburg

EVOLUTION: INSIDE

Jensen streeft al 69 jaar na de meest comfortabele bedden van de wereld te maken. Alle materialen worden zorgvuldig uitgekozen om te voldoen aan de hoogste eisen die wij aan onze producten stellen. Hieronder leest u meer over onze bedden.

Jensen® original zonesysteem 

Jensen® Original 5-delig zonesysteem met zachte schouderzone en stevige steun voor de onderrug.

Pocket on pocket technology

Tot de grootste vernieuwingen in de Supreme Collection behoren onze nieuwe veersystemen. De hele collectie krijgt onze allernieuwste innovatie: Jensen Pocket on Pocket. Dat betekent dat alle veersystemen in deze collectie van Jensen pocketveren zijn, hetgeen bijdraagt aan een fantastisch ligcomfort.

Jensen aloy® veersysteem

Jensen Aloy® veersysteem is ons beste, meest flexibele veersysteem, dat zich voortdurend aanpast aan uw wisselende lighouding en gewichtsverdeling. Dankzij het veersysteem heeft het gehele matras een zeer zacht oppervlak, omdat de stevigere zones pas steun gaan verlenen wanneer uw lichaam verder in het matras wegzakt.

Jensen Aloy® heeft een extra lange schouderzone, die meer bewegingsvrijheid en flexibiliteit geeft, en bijdraagt aan een fantastisch ligcomfort. De stretch in alle ligvlakken optimaliseert de eigenschappen van het veersysteem.

Jensen van binnen

1. Wasbaarheid
Voor optimale hygiëne zijn alle ligvlakken wasbaar op 60° graden (met uitzondering van TempSmart™ – 40°C.)

2. Ligvlak uit één stuk
Onze continentale bedden hebben ligvlakken uit één stuk, zonder harde randen in het midden, maar de technologie maakt toch een individuele keuze van de stevigheidsgraad mogelijk.

3. De vulmaterialen
Al onze vulmaterialen hebben goede lucht- en
vochttransporterende eigenschappen. Daardoor zijn de bedden allergievriendelijk en hygiënisch.

4. Stoffen
De Jensen heeft alleen maar schuimgelamineerde stoffen, waardoor de overgang tussen de stevige en de zachte componenten in de matrassen voor het oog onzichtbaar zijn. Alle stoffen van de collectie zijn meubelstoffen van hoge kwaliteit.

5. Jensen frames
Alle boxsprings van de collectie hebben keerbare matrassen die de levensduur van de boxspring aanzienlijk verlengen. ‘Onzichtbare’ ritssluitingen geven de bedden een mooiere ‘look and feel’ en een betere drukvermindering. De overgang tussen de zones is zacht.

MILIEUVRIENDELIJKE BEDDEN

DESIGNED BY ONLINE AMBITION
Back to Top