Kreamat

KREAMAT

Kreamat ontwikkelt steeds flexibele slaapoplossingen, waaronder matrassen en boxsprings, die maximaal inspelen op de individuele behoeften van haar klanten. Aan de hand van een analyse van de lichaamsbouw van de klant en de verwachtingen rond slaapcomfort, wordt een individuele slaapoplossing uitgewerkt.

Vervolgens wordt deze oplossing geproduceerd in de produktiefaciliteit in Bilzen-Belgie. De produktie hiervoor is een steeds evoluerend groeiend flexibel aparaat met een ideale mix tussen handenarbeid en automatisatie.

Het accent ligt op de K, die staat voor de sterke kracht achter de creatie’s van het ergonomisch verantwoorde ligcomfort. Kreamat heeft gedurende enige tijd research en ontwikkeling gedaan om de verantwoorde ergonomie ook voelbaar te kunnen uiten in een bijhorende boxspringlijn.

Hiervoor is er een unieke gepatenteerde schoudertechniek  voor de schouderzone ontwikkeld. Deze gepatenteerde ontwikkeling is nooit eerder gezien in de wereld van de boxspring.

Daaropvolgend heeft Kreamat deze techniek verder weten uit te breiden
naar het ultieme ergonomisch gepersonaliseerde slaapcomfort. 
De eerste unieke boxspring met niet verbonden schoudermodule.  Iedereen kan nu slapen volgens zijn of haar persoonlijke bouw, lengte, gewicht, geslacht, leeftijd….

De laatste noviteiten van Kreamat laten zien dat design en ergonomie hand in hand zeer goed samen gaan. Kreamat heeft diverse designconcepten ontwikkeld die garant staan voor een nieuwe beleving van comfortabel slapen. Met de bijhorende accessoires wordt het slapen bij Kreamat meer en meer een échte belevenis in huis.

Bekijk hieronder de KREAMAT sfeerimpressies

U bent van harte welkom in onze winkel en laat u uitgebreid adviseren door één van onze slaapvoorlichters.

DESIGNED BY ONLINE AMBITION
Back to Top