Kuperus Tilburg

Aan het begin van de jaren ’90 werd Kuperus overgenomen door Jan Rollerman. Van huis uit is Rollerman industrieel ontwerper en de eerste niet-Kuperus aan het hoofd van het bedrijf. Samen met de beddenmakers van Kuperus ontwikkelde hij een totaal nieuwe visie op bedden maken.

Rollerman: “Materiaal, compositie en afwerking… Het zijn allemaal keuzes die te maken hebben met de specifieke wensen van de gebruiker. Hoe ziet het bed eruit waar je straks gezond en opgewekt in wakker wilt worden?” Honderd jaar ervaring, gedegen onderzoek, gebruik van uitsluitend natuurlijke materialen en heel veel aandacht voor individuele wensen van de gebruiker.

Topkwaliteitsbed

Het resulteerde in een topkwaliteit bed. Op een Kuperus wordt niet alleen langdurige productgarantie gegeven, maar de beddenmakers verzekeren u ook van een uitstekende nachtrust.

Kuperus “Scandinavisch slapen” onder­scheidt zich van alle andere slaap­systemen, niet alleen optisch maar vooral door het hoge comfort niveau en de uitstekende ergo­nomische kwaliteiten. Dankzij de beste natuurlijke materialen en ruim 100 jaar vakmanschap wordt uw nachtrust voor vele jaren gewaarborgd. Een Kuperus slaapsysteem is daarom een gezonde investering voor de lange termijn.

DESIGNED BY ONLINE AMBITION
Back to Top