Treca de Paris

HET HUIS TRÉCA

Alle lof voor de Franse stijl van slapen. Met de matrassen van Tréca dompelt de nacht u onder in een haute couture-slaap en  een  elegante droomwereld.

Tréca staat al meer dan 80 jaar voor de Franse manier van slapen, een vakmanschap dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Omdat uw mooiste nachten die van elke dag zouden zijn.

ONS ERFGOED

Treca is een merk van erfgoed, traditie en vakmanschap dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Het merk Treca heeft aandacht voor alle klanten en zorgt dat iedereen zich bijzonder voelt. Een onderscheidende aanpak op maat die zorgt voor een persoonlijke band met alle consumenten.

FRANSE EXPERTISE OP HET GEBIED VAN DE NACHTRUST

Treca is meer dan een matras of een bed. Het merk biedt een levensstijl en kent de kunst van het slapen. Kennis over slapen, geïnspireerd op de grote Parijse paleizen, met designers uit de hele wereld, de beste vakmensen en werknemers, de hele Franse traditie en een expertise die over de hele wereld bekend staat. Het is meer dan een moment van rust, meer dan een pauze tussen twee drukke dagen: slapen betekent voor Treca een heel universum rond een ‘heerlijke nachtrust’. Een nachtrust die uitnodigt tot ontsnapping, een reis… Treca, Frans vakmanschap voor uw nachtrust.

Bekijk hieronder de TRECA DE PARIS sfeerimpressies

U bent van harte welkom in onze winkel en laat u uitgebreid adviseren door één van onze slaapvoorlichters.

DESIGNED BY ONLINE AMBITION
Back to Top