Volg ons

MERKEN

Avek Oisterwijk

Geselecteerd door Ditvoorst

Voordelen

Op maat voor uw wensen

De hoogste kwaliteitseisen

Met een gerust hart slapen

Waarom Ditvoorst Avek adviseert in Oisterwijk

Wanneer je op zoek bent naar een matras of of boxspring in Oisterwijk, dan is Avek een merk dat je zeker moet overwegen. Avek is een Fries merk dat zich al sinds 1927 specialiseert in het creëren van het hoogste slaapcomfort. Waar het merk ooit begon met het produceren van bedstedes en bedbodems, ligt de focus nu op boxsprings, bedden, matrassen en spiraalbodems van topkwaliteit. Alle producten zijn volledig op maat gemaakt volgens hun motto ‘Arbeid, Vlijt En Kwaliteit’. 

Avek-sinne-schuin-styling-hr

De kennis van Avek wordt al drie generaties lang doorgegeven. Nog steeds bestaan er ‘vader-op-zoon’-relaties binnen het bedrijf. Alle bedden en matrassen worden met zorg gemaakt door vakmensen in hun eigen Nederlandse fabriek.

Duurzaam

Continuïteit is sinds het begin al een van de belangrijkste doelstellingen van Avek. Als fabrikant draagt Avek een verantwoordelijkheid tegenover de planeet. Daarom worden er in de fabriek geen milieubelastende stoffen gebruikt en wordt er enkel groene stroom gebruikt.

COLLECTIE

Een kleine greep uit de producten
van Avek in Oisterwijk

De matrassen van Avek zijn geliefd, waaronder de volgende modellen:

– Avek matras 1927
– Avek matras Ouro type 900
– Avek matras bronze 300

Lees verder voor meer informatie over Avek matrassen.

Avek heeft een ruime collectie boxsprings, waaronder de volgende modellen:

– Ninety
– 1927
– Fier
– Sinne
– Simmer

Lees hieronder meer over de Avek boxsprings.

De toppers van Avek zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder met koudschuim, coolrest en pocketvering.

Verder zitten er toppers in o.a. de collecties Ninety, Simmer en Talalay.

Lees verder voor meer informatie over de toppers van dit merk.

De spiraalbodems van Avek bieden een goede ondersteuning. Ze zijn verkrijgbaar in twee varianten: 

– Integraa 100
– Integra 400

Scroll verder naar beneden voor meer informatie over de Avek spiraalbodems.

Avek boxsprings Oisterwijk

Samenstellen

Boxsprings hebben een belangrijke plek in het assortiment van Avek. Omdat de boxspring uit drie lagen bestaat (boxspring, matras en topmatras), is je boxspring samen te stellen naar jouw slaapwensen.

Modellen: Avek boxspring Sinne, 1927, Simmer en vele andere

Avek heeft zes verschillende boxspring programma’s. Ieder programma biedt andere voordelen, zoals stevigheid of ventilatie. Alles voor het maximale slaapcomfort.

Avek matrassen Oisterwijk

Bij Avek vindt u een breed scala aan pocketvering matrassen. Deze zijn geliefd om de goede ventilatie en het hoge comfort. Ieder matras stelt u samen naar wens. Van hardheid tot ondersteuningsmogelijkheden. Zo vormt het pocketvering matras onderdeel van uw ideale slaapsysteem, in combinatie met een bedbodem of boxspring.

Omdraaien

Bijna alle matrassen van Avek kunt u omdraaien. Het liefst draait u het matras één keer in het kwartaal om zo lang mogelijk van de ondersteuning van het matras te profiteren.

Avek toppers

Avek biedt diverse topmatrassen aan passend bij elk programma boxspring. Deze bestaan uit verschillende materialen die voldoen aan ieders slaapwensen. Zo bent u met de 1927 Optifoam Koudschuim topper verzekerd van een stevigere ligging. Terwijl de Noflik Pocket topper juist voorzien is van een laag geperforeerde latex voor extra comfort. De Noflik topper is ook beschikbaar in varianten met Talalay Natural latex, Innerzone latex of Optifoam HR koudschuim.

Uitgelicht: Avek Ninety

Ter ere van 90 jaar vakmanschap ontwikkelde Avek de Ninety boxspring. Dit complete model beschikt over vele extra’s, zoals in- en uitstapverlichting. Het ultieme ligcomfort zorgde er o.a. voor dat dit model als ‘Beste uit de test’ kwam van de Consumentenbond in 2022.

Samenstellen naar wens

Uw perfecte Ninety boxspring bestaat uit 3 laags royaal slaapcomfort. Iedere laag is zorgvuldig afgestemd op de ander om een lange levensduur van het bed te garanderen. Bijzonder aan de Ninety is dat alle drie de lagen voorzien zijn van 5 comfortabele zones. Deze zorgen ervoor dat het bed zich compleet naar uw lichaamscontouren vormt. Dat verzekert een voorspoedige nachtrust.

Brochures downloaden

Meer weten over dit merk? Laat je inspireren via onderstaande brochure.

Avek - Beleef de nacht in stijl

Avek - The original boxspring ninety

Avek - Boxspring Sinne

Avek - Matrassen

Avek - Boxspring Noflik

Avek - Boxspring 1927

Geselecteerd door Ditvoorst

Ditvoorst Slaapwinkel voert alleen merken van topkwaliteit. De materialen, technologie, het ontwerp: alles moet van de hoogste kwaliteit zijn. Pas dan kunnen wij er volledig achter staan, en u er op laten liggen!

In ons advies blijven wij onafhankelijk: we nemen u objectief mee in verschillen tussen merken, materialen en producten. Zo ervaart u zelf het verschil.

Kom langs bij Ditvoorst Slaapwinkel voor een persoonlijk advies van onze Slaapvoorlichters.