Volg ons

COLLECTIE

Design bedden

Ook in uw slaapkamer een stukje design

Wanneer u van design houdt, dan zult u ook design bedden wel kunnen waarderen. Maar wat onderscheidt een design bed nu van een gewoon bed?

Over het algemeen is het zo dat een design bed ontworpen is met strakkere lijnen dan een normaal bed. Dergelijke bedden zijn dan ook vaak minimalistisch. Een over the top gecapitonneerd hoofdbord zult u dus ook niet zo snel terugvinden bij design bedden.

Designbedden bij ditvoorst tilburg

Een design bed kopen

Bent u op zoek naar een designer bed? Dan bent u bij Ditvoorst aan het juiste adres. Wij zijn namelijk thuis in slapen en alles wat daarmee te maken heeft. Voor bedden, matrassen en slaapkamermeubelen kunt u dus bij ons terecht. Wij verkopen bedden in alle soorten en maten, ook designer bedden. Of u nu op zoek bent naar een bekend merk of een exclusiever design merk, dankzij ons ruime assortiment zit er altijd wel een product naar uw smaak tussen.

Auping kingsize bed bij Ditvoorst

Kwaliteitsmerken

Kwaliteit staat bij Ditvoorst altijd voorop. Wij staan altijd voor de volle honderd procent achter onze producten en leveren uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit. Met merken als Auping, Avek, Balr, Jensen, Kreamat, Steel & Stockings, Deron, Kuperus, Sleep & Dream, Treca de Paris, Pullman, Tempur, Mintjes enz. bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit op het gebied van matrassen, bedden en slaapmeubelen.

Of u nu op zoek bent naar modern, klassiek of design; bij Ditvoorst vindt u het allemaal van de beste kwaliteit. Bent u benieuwd naar de producten en merken die Ditvoorst aanbiedt? Loopt u dan eens geheel vrijblijvend binnen in onze showroom aan de Schouwburgring 122 in Tilburg