Volg ons

COLLECTIE

Nieuw bed kopen

Toe aan een betere nachtrust?

Wij van Ditvoorst adviseren om uw matras om de acht tot tien jaar te vervangen. Als u uw bed altijd op tijd verschoont en uw matras goed verzorgt, zult u er na een paar jaar aan de buitenkant misschien niet veel aan zien. Wat betreft de binnenkant van het matras is dat echter wel anders.

Gedurende uw slaap verliest u namelijk altijd vocht. Dit vocht trekt in uw beddengoed, maar voor een deel ook in uw matras. Na verloop van tijd zult u dus een nieuw matras moeten kopen. Het matras is echter niet het enige onderdeel van het bed dat na een kleine tien jaar aan vervanging toe zal zijn.

Bedden bij Ditvoorst tilburg: expert in slaap

Tijd voor een nieuw bed

Op een gegeven moment zal ook uw bedombouw aan vervanging toe zijn. Een nieuw bed kopen is dan de enige oplossing. Een bed kopen doet u echter niet zo een twee drie. Aan een nieuw bed kopen, gaat, als u het goed aanpakt, namelijk een heel proces vooraf. Wij van Ditvoorst snappen dat u een fijn bed van goede kwaliteit wilt, maar geen ervaring heeft met bedden kopen. Onze experts voorzien u dan ook graag van vakkundig advies.

Bed kopen met advies

Bij het kopen van een nieuw bed kunt u wel wat advies gebruiken. Onze experts kunnen u hiervan voorzien wanneer u van plan bent een nieuw bed te kopen. Tips? Die hebben de Ditvoorst slaapadviseurs genoeg! Dankzij hun kennis en jarenlange ervaring op het gebied van slaapgedrag en –comfort weten zij al uw vragen te beantwoorden, of deze nu gaan over uw slaaphouding of over de samenstelling en levensduur van onze producten. Wilt u meer informatie? Loop dan eens vrijblijvend binnen in onze showroom aan de Schouwburgring 122 in Tilburg

Openingstijden Tilburg Kermis

Tijdens de Tilburgse Kermis dd. 25 tot 29 juli zijn wij geopend van 10.00 tot 17.00 uur