Volg ons

MERKEN

Kreamat Tilburg

Ergonomisch verantwoord ligcomfort

Voordelen

Op maat voor uw wensen

De hoogste kwaliteitseisen

Met een gerust hart slapen

Waarom Ditvoorst kiest voor Kreamat

Kreamat is een Belgisch merk met ruim 30 jaar ervaring in flexibele slaapoplossingen. Ook heeft het merk een unieke schoudertechniek ontwikkeld, welke in al haar boxsprings en matrassen naar voren komt. 

De Kreamat schouder-techniek zorgt dat uw schouder dieper in het matras wegzakt dan de rest van uw lichaam. Uw schouder is namelijk het breedste deel van uw lichaam.

Naast deze schouder-techniek is het merk een favoriet dankzij de fijne ondersteunende matrassen, boxsprings, hoofdborden en kussens.

Kreamat verkooppunt

Ditvoorst Slaapwinkel is één van de geselecteerde verkooppunten in Brabant van dit merk. Kom langs voor een persoonlijk slaapadvies en ervaar de Kreamat bedden in onze winkel.

COLLECTIE

Een kleine greep uit de producten
van Kreamat

U kunt kiezen uit een ruime collectie Kreamat matrassen, waaronder:

Lyfos, Pan, Argos, Molto, Sparta, Divine en Partnerclose.

Lees hieronder meer over de matrassen van Kreamat.

Er is een ruime collectie Kreamat boxsprings, waaronder: 

– Kreamat Molto
– Kreamat Pan
– Kreamat Sparta

Lees hieronder meer over Kreamat boxsprings.

Kreamat heeft allerei verschillende hoofdborden, elk met een andere uitstraling. 

Daardoor is er ongetwijfeld een model dat voldoet aan uw wensen! 

Lees verder voor meer informatie over Kreamat hoofdborden.

Bij Kreamat hoofdkussens heeft u keuze uit drie varianten, allen gemaakt van natuurlatex. De modellen bieden een andere ondersteuning aan uw hoofd en nek. 

Meer informatie over Kreamat hoofdkussens vind je onderaan deze pagina.

Kreamat matrassen

Kreamat matrassen zijn gemaakt met pocketvering en zijn verdeeld in zeven comfortzones. Zo krijgt uw lichaam de juiste ondersteuning bij uw verschillende lichaamsdelen!

Natuurlatex matrassen

Verschillende modellen zijn gemaakt van natuurlatex. Dit natuurproduct heeft vele voordelen zoals een goed ‘geheugen’, waardoor de matrassen zich naar uw lichaam vormen.

Een juist matras kunt u pas kiezen wanneer u er op gelegen heeft. Kom daarvoor langs in onze slaapwinkel en ontdek welk matras geschikt is voor uw slaapgewoonten en -wensen.

Speciale schouder-techniek

Uniek aan Kreamat is haar ontwikkelde schouder-techniek in matrassen en boxsprings. Deze techniek zorgt ervoor dat de natuurlijke houding van het lichaam zoveel mogelijk wordt aangestuurd tijdens de slaap.

Uw schouders zijn het breedste gedeelte van uw lichaam. Wanneer u regelmatig op uw zij slaapt, verdiend dit lichaamsdeel aandacht. Met een extra verend gedeelte in het matras zakken de schouders verder in het matras dan de rest van uw lichaam. Hierdoor ligt uw rugwervel in een rechte lijn, wat uw slaap zal bevorderen!

Kreamat Boxspring

Kreamat biedt verscheidene modellen boxsprings aan, die allen op andere slaapwensen en -gewoonten inspelen. Met niet-verbonden schouder-, lende- en heupmodules kunt u de boxspring volledig naar eigen smaak aanpassen.

Elektrische boxspring van Kreamat

De meeste Kreamat boxsprings hebben een elektrisch verstelbare variant, waarmee je beide kanten van het bed onafhankelijk kunt bewegen in een comfortabele positie.

Kreamat hoofdkussens

Uw hoofdkussen moet uw nek en het gewicht van uw hoofd goed ondersteunen gedurende de nacht. De dikte van het kussen is van belang, gezien de nekwervels in een correcte houding horen te liggen tijdens het slapen. Daarbij zorgen verschillende materialen voor verschillende slaapervaringen, en kan ook de ondersteuning erg verschillen.

Natuurlatex

Kreamat biedt hoofdkussens gemaakt van natuurlatex, een natuurlijk product met vele voordelen. Dit materiaal biedt bijvoorbeeld consistente ondersteuning en heeft een goed ‘geheugen’, waardoor het kussen zich naar uw hoofd vormt.

Uitgelicht: Kreamat Molto boxspring

Één van onze favorieten van dit merk: de Kreamat Molto boxspring.

Deze boxspring is gemaakt met kwalitatieve, lage extended pocketvering. Dit zorgt voor een goede ventilatie van het matras en een juiste ondersteuning van het lichaam. Er is tevens een elektrisch verstelbare variant beschikbaar.

Kom de Kreamat Molto boxspring en de andere producten van dit merk uitproberen in onze slaapwinkel!

Geselecteerd door Ditvoorst

Ditvoorst Slaapwinkel voert alleen merken van topkwaliteit. De materialen, technologie, het ontwerp: alles moet van de hoogste kwaliteit zijn. Pas dan kunnen wij er volledig achter staan, en u er op laten liggen!

In ons advies blijven wij onafhankelijk: we nemen u objectief mee in verschillen tussen merken, materialen en producten. Zo ervaart u zelf het verschil.

Kom langs bij Ditvoorst Slaapwinkel voor een persoonlijk advies van onze Slaapvoorlichters.