Volg ons

COLLECTIE

Dekbedden en kussens

Comfortabel dekbed kopen

Een dekbed zorgt voor een aangenaam klimaat in bed, mits het dekbed de warmte en vocht goed reguleert. Donsdekbedden zijn heerlijk licht en ‘vallen’ soepel om u heen. Dat voelt prettig aan! Ditvoorst levert een assortiment aan dekbedden in verschillende materialen en uitvoeringen.

De stilstaande lucht tussen de donshaartjes in een donsdekbed zorgen voor een uitstekende isolatie. ‘s Zomers houdt het de warmte tegen; ‘s winters de koude. Dit regulerend vermogen – het vermogen aan te passen aan temperatuursomstandigheden – is vooral groot als er een groot percentage volgroeide dons is toegepast. Op die manier wordt het een 4-seizoenen dekbed, waardoor u geen dekbedden hoeft te wisselen. U kunt er het hele jaar door onder slapen (mogelijk op een paar warmte nachten na).

Dekbedden

Donzen dekbed

Om er zeker van te zijn dat alleen het beste dons in de dekbedden komt, vullen wij ze zelf met onze eigen donsvulmachine. Op die manier maken we voor iedere klant precies het juiste dekbed. Leverbaar in diverse breedte- en lengtematen.

Wildzijde/katoen of wollen dekbedden (anti-allergisch)

Een natuurproduct dat anti-allergisch is en zeer goed vocht opneemt: een voordeel voor iemand die allergisch is en snel transpireert. Leverbaar in diverse vulgewichten en lengte- en breedtematen.

Synthetische dekbedden (wasbaar en anti-allergisch)

‘Synthetisch’ klinkt misschien iets minder knus dan ‘dons’ of ‘wol’, maar u slaapt er niet minder lekker onder. De synthetische Sleep & Dream dekbedden zijn gevuld met zogenaamde holle vezels. Dit materiaal is zeer soepel en licht in gewicht. Het dekbed vormt zich daardoor precies naar uw lichaam. Deze dekbedden zijn uitermate geschikt voor mensen met astma of een bepaalde allergie. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en daardoor ook aan te raden voor jonge kinderen.

4-seizoenendekbed

U kunt ook dekbedden combineren. In de warme zomer slaapt u bijvoorbeeld onder een dun dekbed, en in de winterse kou maakt u er een dekbed met een groter vulgewicht aan vast.

Deze duo-dekbedden verzekeren u dus van een ideaal slaapklimaat, vier jaargetijden lang. Alle bovengenoemde soorten zijn leverbaar als 4-seizoenendekbed. Verder hebben wij in onze collectie dekbedden gemaakt van Cashmere, Kamelenhaar, Linnen, Zijde, Eiderdons en Katoen.

Dekbedden-vullenOp de website ziet u enkel een kleine greep uit onze collectie. Voor meer informatie plan een afspraak in de winkel met een van onze adviseurs.

Wij hebben hoofdkussens in vele soorten en maten. Er is keuze uit allerlei vulmaterialen, zoals veren, dons, schuimrubber, kapok en synthetisch materiaal.

Kussen gevuld met natuurlijk schuimrubber of synthetisch materiaal zijn met name geschikt voor mensen met bronchitis, astma en andere allergieën. Ook is er volop keus in formaten.

Heeft u ’s morgens vaak een pijnlijke nek? Dan is het speciale nekrolkussen misschien iets voor u. De apart gevulde segmenten zorgen ervoor dat uw wervelkolom in balans is. Het kan nekklachten helpen voorkomen.

 

Hoofdkussens voor een goede nacht

Een goed hoofdkussen vult de ruimte tussen uw hoofd en de matras. Welk kussen voor u geschikt is, hangt af van uw matras en lichaam. Sleep & Dream levert hoofdkussens in vele soorten en maten. U heeft keuze in verschillende vulmaterialen, zoals wol, kapok, veren, dons, schuimrubber of synthetisch materiaal. Kussens gevuld met natuurlijk schuimrubber of synthetisch materiaal zijn met name geschikt voor mensen met bronchitis, astma of andere allergieën. Ook is er volop keus in formaten.

Heeft u ’s morgens vaak een pijnlijke nek? Dan is het speciale nekrolkussen misschien iets voor u. De apart gevulde segmenten zorgen ervoor dat uw wervelkolom in balans is. Het kan nekklachten helpen voorkomen.

Dekbed of kussen kopen?

De dekbedden, kussens en dekbedovertrekken van Ditvoorst zorgen voor een optimale ventilatie en vochtregulatie, voor een prettige slaap. De dekbedovertrekken dragen bij aan de sfeer in uw slaapkamer. Om klachten van een huisstofmijtallergie tegen te gaan, hebben we speciale matrassen, kussens, dekbedden en dekbedhoezen voor een optimale bescherming.