Volg ons

COLLECTIE

Traagschuimmatrassen

TEMPUR® - A mattress like no other

Bij TEMPUR® begrijpen we dat de manier waarop u slaapt even uniek is als uzelf en dus is het vinden van de juiste matras, het juiste kussen of het juiste bedsysteem noodzakelijk.

Onze slaapexperts, ontwerpers en ingenieurs hebben decennialang geïnnoveerd om de best mogelijke nachtrust te creëren. Wij geloven dat dit alleen mogelijk is op producten die ondersteunend en comfortabel zijn.

Alle matrassen en kussens van TEMPUR® passen zich actief aan en bieden persoonlijk comfort en ondersteuning, zodat u uitgerust aan de dag kunt beginnen. Bovendien keert elk TEMPUR® product weer terug naar zijn oorspronkelijke vorm, iedere nacht opnieuw.

Authentiek TEMPUR® materiaal

TEMPUR® materiaal is ongeëvenaard. TEMPUR®, het originele traagschuim, reageert op de temperatuur, het gewicht en de contouren van uw lichaam en biedt zo persoonlijk comfort en langdurige ondersteuning.

Ongeacht welke positie u het prettigst vindt, het materiaal past zich aan u aan en biedt de exacte comfortabele ondersteuning die uw lichaam nodig heeft.

Maximale drukverlaging

Dankzij een complex netwerk van visco-elastische cellen is het TEMPUR® materiaal zodanig samengesteld dat de druk wordt verdeeld, verlicht en het comfort wordt gemaximaliseerd, zodat u minder woelt en draait en ongestoord kunt slapen.

Ongestoorde nachtrust

TEMPUR® materiaal ondersteunt partners onafhankelijk van elkaar en absorbeert bewegingen met minder dan 3% terugstuiting, zodat u zich ‘s nachts kunt bewegen zonder uw partner te storen.

Door ruimtevaart gecertificeerde technologie

De TEMPUR® geschiedenis begon toen de NASA® een drukabsorberend materiaal ontwikkelde om astronauten te beschermen en te ondersteunen tijdens de lancering.

Ze zochten een speciale manier om de druk en het gewicht gelijkmatig te verdelen. Dit unieke materiaal ontwikkelde zich later tot TEMPUR®.

Sindsdien hebben onze wetenschappers en technici, door middel van verder onderzoek en ontwikkeling, deze technologie geperfectioneerd en uitgebreid om een collectie matrassen, slaapsystemen en kussens samen te stellen die u de beste nachtrust bieden.

TEMPUR® is het enige matras- en kussenmerk dat is erkend door de NASA® en gecertificeerd door de Space Foundation.

Lange levensduur

TEMPUR® matrassen zijn ontworpen om lang mee te gaan. Daarom bieden wij u 10 jaar volledige garantie op uw matras.

Stel in 4 stappen uw beste nachtrust samen

TEMPUR® biedt u niet alleen de mogelijkheid om te slapen op een geweldig matras en hoofdkussen, maar biedt u ook diverse bedden die perfect aansluiten op de stijl van uw slaapkamer. Uw ideale TEMPUR®-bed bestaat uit vier hoofdelementen:

1. De matras is de belangrijkste factor voor een comfortabele ondersteuning tijdens het slapen. Een goede nachtrust is essentieel voor uw gezondheid en welzijn. TEMPUR® biedt drie matrascollecties aan met ieder verschillende eigenschappen. Probeer onze collecties en vind de matras die perfect bij u past.

2. Een bedbodem kan het comfort en de duurzaamheid van uw matras verbeteren. De individuele instelbaarheid van de TEMPUR® schotelbodems zorgen tevens voor een persoonlijke afstemming op uw lichaam. Met verstelbare modellen kunt u gemakkelijker lezen en tv-kijken in bed, of vermoeide benen hoger leggen om comfortabeler te liggen of te zitten. Voor de ultieme ontspanning kunt u bovendien een massageset aan uw bedbodem toevoegen.

3. Een bed weerspiegelt uw persoonlijke stijl. TEMPUR® bedden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, geschikt voor iedere slaapkamer. Elk bed is gemaakt van kwalitatief en hoogwaardige materialen en slijtvaste stoffen.

4. Een kwaliteitskussen dat uw hoofd en nek gedurende de hele nacht goed en comfortabel ondersteund is van essentieel belang om te kunnen genieten van de best mogelijke nachtrust. Ontdek het uitgebreide assortiment TEMPUR® hoofdkussens, dat voorziet in verschillende behoeften en slaaphoudingen.

Kom lekker proefslapen.