Volg ons

COLLECTIE

Kingsize

Slapen als een echte koning

Voor mensen die behoefte hebben aan genoeg ruimte om te slapen, zijn er kingsize bedden. Een kingsize bed is een groot bed dat minimaal twee meter breed is.

Wilt u een kingsize bed kopen? Dan zijn er een aantal zaken waarmee u rekening moet houden. Zo’n extra groot bed past namelijk niet in iedere slaapkamer.

En als een XL bed wel in de slaapkamer past, dan zijn er misschien andere zaken die aangepast moeten worden. Heeft u er bijvoorbeeld al wel eens over nagedacht wat er met de kastenwand moet gebeuren als u een kingsize bed wilt kopen?

Kingsize bed bij Ditvoorst beddenwinkel in Tilburg. Advies van experts voor een kingsize bed kopen.

Goed advies

Voordat u overgaat op de koop van een kingsize bed, is het zaak dat u goed geïnformeerd bent over de voor- en nadelen van een dergelijk groot bed. Bij Ditvoorst bent u aan het juiste adres voor het ideale XL bed en vakkundig advies.

De Ditvoorst slaapvoorlichters kunnen dankzij hun jarenlange ervaring in de wereld van slapen en alles wat daarbij komt kijken advies op maat bieden. Zo kiest u altijd voor het juiste bed en weet u zeker dat u als een roosje zult slapen in uw nieuwe bed.

Kreamat design bed bij Ditvoorst Tilburg

Merken

Ditvoorst biedt een ruim assortiment bedden, matrassen en slaapkamermeubels. Of u nu van klassiek, modern of uitbundig houdt, bij Ditvoorst slaagt u gegarandeerd.

En voor welke stijl u ook kiest, u bent altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Met merken als Auping, Avek, Balr, Jensen, Kreamat, Steel & Stockings, Deron, Kuperus, Sleep & Dream, Treca de Paris, Pullman, Tempur, Mintjes enz. zit er altijd wel een product tussen dat geheel naar uw wens is.

Bent u benieuwd naar ons assortiment of de mogelijkheden, kom dan eens vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom aan de Schouwburgring 122 in Tilburg

Nog een Kreamat design bed bij Ditvoorst Tilburg