Volg ons

COLLECTIE

Lattenbodems

Onafhankelijk en gelijkmatig.

Door de speciale constructie en blijven veerkrachtige latten en veerelementen, is de Sleep & Dream lattenbodem een ondergrond die over het volle oppervlak veert. Zowel in de lengte als in de breedte. Dankzij deze flexibiliteit past deze lattenbodem zich precies aan het lichaam aan.

Alle afmetingen

De Sleep & Dream lattenbodem is in alle afmetingen leverbaar, ook extra lang en extra breed.

Volop verstelbaar

Wellicht overweegt u om een bed te kiezen dat verstelbaar is. Zo’n verstelbaar bed kan op één of meer punten ‘scharnieren’, zodat u goed ondersteund rechtop in bed kunt zitten om bijvoorbeeld te lezen, te ontbijten of naar de tv te kijken. De Sleep & Dream lattenbodem is naast een ‘vlakke’ uitvoering in vele verstelbare uitvoeringen leverbaar. Het meest voor de hand liggend is een verstelbaar hoofdeinde, maar ook het voeteneinde kan verstelbaar zijn. Voorts bestaat onder meer de mogelijkheid van een scharnierpunt op kniehoogte. In overleg met Ditvoorst bepaalt u zelf welke verstelbare Sleep & Dream lattenbodem voor u het best geschikt is.

Op de Sleep & Dream lattenbodem kan een massage-unit worden toegepast. Zo kunt u ontspannen de nacht ingaan. Vering over de hele breedte, zonder harde middennaad. De in kleur gecoate, elastische epoxy-laag zorgt voor veilige, afgeronde kanten. De ventilatiesleuf in de latten zorgt voor extra souplesse en ventilatie.

Aangepast aan uw gewicht

Met behulp van een correctie-element in de veer kan de veerkracht per lattenpaar individueel worden bijgesteld, al naar gelang uw lichaamsbouw en gewicht. U heeft het meest plezier van uw lattenbodem als u deze combineert met een soepele matras. Dankzij de verende ondergrond gaat uw matras bovendien langer mee. En of u voor uw 2-persoonsbed nu gebruik maakt van twee 1-persoons matrassen of een 2-persoons matras, in geen van beide gevallen voelt u een harde midden naad.