Bedtextiel

Dekbedovertrekken, hoeslakens, slopen, spreien en plaids dragen veel bij aan de sfeer in uw slaapkamer. Ditvoorst heeft precies het dessin dat bij u past. Wij zijn o.a. dealer van Essenza, Pip, Vandijck, Bedding House, Kardol en Verstraten, Callefi, Basseti, Trussardi, Dewerchin, Yellow, Kayori, Cavalli, Auping, Aquanova, Dommelin, Zoeprich, Arte Pura en Mrs Me.

Sleep & Dream kussens voor een goede nacht

Ditvoorst heeft hoofdkussens in vele soorten en maten. Er is keuze uit allerlei vulmaterialen, zoals veren, dons, schuimrubber, kapok en synthetisch materiaal.

Kussens gevuld met natuurlijk schuimrubber of synthetisch materiaal zijn met name geschikt voor mensen met bronchitis, astma en andere allergieën. Ook is er volop keus in formaten.

Heeft u ’s morgens vaak een pijnlijke nek? Dan is het speciale nekrolkussen misschien iets voor u. De apart gevulde segmenten zorgen ervoor dat uw wervelkolom in balans is. Het kan nekklachten helpen voorkomen.

Voor een goed slaapklimaat hebben wij ook onderdekens, synthetische dekbedden, ganzen donzen dekbedden, wollendekbedden, katoenen en zijden zomerdekbedden en dekens, (neksteun) hoofdkussens, anti allergie hoezen en huismijtstop hoezen. Kom kijken naar onze uitgebreide collectie in onze showroom aan de Schouwburgring 122 in Tilburg.

Online Lookbooks

In onze webshop kun je veel producten vinden, maar we bieden meer producten. Hieronder kun je lookbooks vinden met meer interessante producten die we kunnen leveren.

Suite702

Essenza C&C Collection Magazine 21

Essenza SS21 Collection Book

Essenza MOP SS21 Catalogus

 

DESIGNED BY ONLINE AMBITION
Back to Top