Volg ons

COLLECTIE

Designbedden

Waarom genoegen nemen met gewoon als u ook kunt slapen in design?

Tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld dat huiskamers en keukens worden ingericht volgens de laatste trends op het gebied van design. Maar waarom zou u alleen voor strakke lijnen en moderne materialen kiezen wanneer het gaat om uw keuken of huiskamer?

Minimalistisch

Een design slaapkamer is perfect wanneer u van een nette en opgeruimde uitstraling houdt. Design slaapkamers worden namelijk vaak zo samengesteld dat er sprake is van een minimalistische look en feel.

Strakke vormen, geen tierelantijntjes of overbodige details; dat is waar het bij een moderne design slaapkamer allemaal om draait. Kortom, strak slaapkamer design.

Slaapkamers Design

Bij Ditvoorst bent u ook voor de mooiste design meubelen voor in de slaapkamer aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van slapen en alles wat daarbij komt kijken, kunnen wij u vakkundig adviseren wanneer u meer wilt weten over design slaapkamers.

We kunnen uw bestaande slaapkamer naar wens voor u aanpassen met design items, maar ook wanneer u met een schone lei wilt beginnen en een geheel nieuwe slaapkamer wilt, kunnen wij u helpen in het maken van uw keuzes.

Topmerken

Wij als specialisten kunnen u alles vertellen over de merken die wij aanbieden. Wij verkopen uitsluitend merken van de hoogste kwaliteit. Zo verkopen wij onder andere Auping, Avek, Jensen, Kreamat, Kuperus, Treca de Paris, Pullman, Sleep & Dream, Tempur en nog veel meer.

Wij nemen geen genoegen met minder en laten u er zeker niet op liggen. Een ding is zeker; met de bedden van Ditvoorst bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Ditvoorst standaard en wilt u meer weten over onze merken en producten? Loop dan eens binnen in onze winkel aan de Schouwburgring 122 in Tilburg