Volg ons

COLLECTIE

Pocketveermatrassen

Een goede pocketvering matras mag u diep in het hart kijken.

Kwalitatieve afdeklaag

In de afdeklagen van de matrassen worden uitsluitend natuurlijke materialen verwerkt. De kwaliteit van deze laag van de matras bepaalt mede het comfort en de levensduur. Een goede afdeklaag isoleert en reguleert de warmte, waardoor u geen zweterig gevoel in bed heeft. De lagen worden gemaakt van materialen als katoen, scheerwol, wildzijde, kameelwol, kasjmier, alpaca of bamboe.

Ditvoorst beschikt over opengewerkte modellen zodat u ook daadwerkelijk een blik in het hart van de pocketvering kunt werpen. Elk matras is voorzien van heup- en schoudercomfortzone en een extra steun voor in de rug. De gebruikte materialen staan borg voor een jarenlange veerkracht en comfort, net als de totale opbouw van de matras.

Onze pocketvering matrassen zijn ook geschikt voor toepassing op verstelbare bedbodems dankzij de grote flexibiliteit.

Het interieur van de matrassen bestaat uit unieke 8-slags tonvormige veren, 350 stuks per m2, afzonderlijk verpakt in een zakje (pocket).

Baroness

250 stuks 6-slags tonvormige semi-actieve pocketveren per m2. Voorzien van lende-, heup- en schoudercomfortzone. Beide zijden afgedekt met elastisch katoen, geïntegreerd in 2.5 cm natuurlatex, en voorzien van gezoneerde polyether side-stabilisatoren.

De stretchhoes bestaat uit 28% GOTS katoen, 38% katoen, 34% bamboe en is rondom voorzien van de best geselecteerde katoen en Texelse scheerwol (totaal ca. 600 gr/m2). De hoes is voorzien van Purotex® voor het op een natuurlijke wijze opruimen van allergenen en Adaptive® voor een optimale vochtafvoer en warmteregulatie. De matras is geschikt voor alle goed ventilerende (verstelbare) matrasdragers. De hoes is niet afneembaar en niet reinigbaar.

King

250 stuks 7-slags tonvormige semi-actieve pocketveren per m2. 7-zone kern voorzien van lende-, heup- en schoudercomfortzone. Beide zijden afgedekt met elastisch katoen, geïntegreerd in 3 cm natuurlatex, en voorzien van gezoneerde natuurlatex side-stabilisatoren.

De afneembare stretchhoes bestaat uit 28% GOTS katoen, 38% katoen, 34% bamboe en is rondom voorzien van de best geselecteerde katoen en Texelse scheerwol (totaal ca. 700 gr/m2). De hoes is voorzien van Purotex® voor het op een natuurlijke wijze opruimen van allergenen en Adaptive® voor een optimale vochtafvoer en warmteregulatie. De afneembare hoes is chemisch te reinigen onder code P. De matras is geschikt voor alle goed ventilerende (verstelbare) matrasdragers.

Empire

250 stuks 7-slags tonvormige semi-actieve pocketveren per m2. 7-Zone kern voorzien van lende-, heup- en schoudercomfortzone. Beide zijden afgedekt met 3.75 cm natuurlatex en 0.5 cm gelatexeerde kokos en paardenhaar. Voorzien van gezoneerde natuurlatex side-stabilisatoren.

De afneembare stretchhoes bestaat uit 28% GOTS katoen, 38% katoen en 34% bamboe en is rondom voorzien van de best geselecteerde GOTS katoen, GOTS zijde, Nieuw-Zeelandse GOTS lamswol en KbT Merinowol (totaal ca. 750 gr/m2). De hoes is voorzien van Purotex® voor het op een natuurlijke wijze opruimen van allergenen en Adaptive® voor een optimale vochtafvoer en warmteregulatie. De afneembare hoes is chemisch te reinigen onder code P. De matras is geschikt voor alle goed ventilerende (verstelbare) matrasdragers.

Souvereign

350 stuks 8-slags tonvormige semi-actieve pocketveren per m2. 7-zone kern voorzien van lende-, heup- en schoudercomfortzone. Beide zijden afgedekt met 5 cm natuurlatex en 0.5 cm gelatexeerde kokos en paardenhaar. Voorzien van gezoneerde natuurlatex side-stabilisatoren.

De afneembare stretchhoes bestaat uit 28% GOTS katoen, 39% katoen, 33% lyocell en is rondom voorzien van de best geselecteerde bamboe, GOTS zijde, alpaca, Nieuw-Zeelandse GOTS lamswol en KbT Merinowol (totaal ca. 750 gr/m2). De hoes is voorzien van Purotex® voor het op een natuurlijke wijze opruimen van allergenen en Adaptive® voor een optimale vochtafvoer en warmteregulatie. De afneembare hoes is chemisch te reinigen onder code P. De matras is geschikt voor alle goed ventilerende (verstelbare) matrasdragers.

Kom lekker proefslapen.

Download de brochure