Volg ons

Onze winkel

Ditvoorst beddenwinkel omgeving Best

Beddenwinkel met aandacht voor jou

Zoek je naar hoogwaardige bedden en slaapkamermeubilair in Best? Ontdek Ditvoorst, dé beddenwinkel in de buurt van Best waar kwaliteit en comfort samenkomen. Onze uitgebreide collectie biedt een ruime keuze aan bedden, matrassen, boxsprings en beddengoed van topmerken, zodat je verzekerd bent van een goede nachtrust.

In onze beddenwinkel in de regio Best staan deskundige medewerkers voor je klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte bed dat past bij jouw slaapbehoeften en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een stevig orthopedisch matras, een luxe boxspringset of een elegante bedombouw, bij Ditvoorst vind je gegarandeerd wat je zoekt.

Bij Ditvoorst begrijpen we dat een goede nachtrust essentieel is voor een gezond en gelukkig leven. Daarom streven we ernaar om alleen de beste kwaliteit bedden en slaapkameraccessoires aan te bieden, zodat je elke nacht kunt genieten van een diepe en ontspannende slaap.

Kom langs bij Ditvoorst, dé beddenwinkel in de buurt van Best (Tilburg), en laat je inspireren door onze prachtige collectie. Onze ervaren medewerkers staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van het ideale bed voor jouw slaapkamer. Met Ditvoorst kies je voor kwaliteit, comfort en een goede nachtrust.

Onze winkel

Daarom kies je voor Ditvoorst als beddenwinkel in de buurt van Best

Gratis installatie en montage

Op de afgesproken ochtend of middag levert Ditvoorst de gekozen slaapkamer, bedbodem, matras, kast enz. Onze chauffeurs/meubelmakers zorgen bij u thuis voor de juiste installatie en montage. U heeft er dus geen omkijken naar. Uiteraard voeren zij ook het verpakkingsmateriaal voor u af.

BENT U SLECHT TER BEEN OF NIET IN STAAT OM LANGS TE KOMEN?

Ditvoorst komt graag bij u thuis om u te adviseren of kan u ophalen en thuis brengen als dat nodig is. Neemt u in een voorkomend geval contact met ons via het telefoonnummer 013-5422122 om een afspraak te maken.

Mooi meegenomen

Gelijktijdig met de levering van uw nieuwe bed, wilt u waarschijnlijk van uw oude spullen af. Geen probleem: Ditvoorst zorgt voor de kosteloze en verantwoorde afvoer van uw oude bed, matras of meubel. Wist u dat matrassen tegenwoordig vrijwel geheel recyled worden tot ondertapijt en judomatten?

Meteen beter slapen

Het kan zijn dat u al snel op uw nieuwe matras (direct of spoedig leverbaar) wilt slapen, maar dat uw bedbodem pas later wordt geleverd. Om die periode te overbruggen kan Ditvoorst u tijdelijk een bedbodem (spiraal) in bruikleen verstrekken. Zodat u met uw nieuwe matras op onze bruikleenspiraal in ieder geval al lekkerder dan voorheen kunt slapen.

Unieke garantie en permanente service

Als u bij Ditvoorst koopt, koopt u de beste producten van toonaangevende fabrikanten. Van deze fabrikanten is normaal gesproken de garantie wel in orde gedurende de looptijd van bijvoorbeeld één, twee of vijf jaar. Het spreekt vanzelf dat schade als gevolg van onzorgvuldig of oneigenlijk gebruik buiten deze garantie valt, evenals normale slijtage en eventuele gevolgschade.

Dekbedden bijvullen

Ditvoorst maakt in het eigen donsatelier de donsdekbedden en kussens precies zoals u ze hebben wilt. Niet te dik en niet te dun. Als nu de vulling van uw dekbed, dat u bij Ditvoorst heeft gekocht, in de loop der jaren wat minder volume heeft gekregen, dan bestaat bij Ditvoorst de mogelijkheid tot bijvullen. U betaalt dan uitsluitend het bijgevulde dons en heeft zo op een voordelige manier uw dekbed weer als nieuw.

Ditvoorst-artikel