Volg ons

COLLECTIE

Boxsprings

Comfortabel slapen op een boxspring

(kijk voor sfeerimpressie bij Merken)

Wellicht weet u precies wat het inhoudt, maar voor de lezer die nog niet zo veel kennis heeft van boxsprings, hier eerst een korte uitleg. De boxspring is een actieve gestoffeerde bodem die comfort toevoegt. Deze is opgebouwd met een enkel of een dubbel veersysteem op elkaar. Een verenpakket in de box om de hogere druk op te vangen. Een verenpakket in een daarop liggende matras voor een optimale ondersteuning en drukverdeling.

Dit kan met en zonder topper worden uitgevoerd. Bij gestoffeerde matrassen is een topper noodzakelijk voor de opmaak en brengt nog een verhoogd ligcomfort. Het geheel is veelal uitgevoerd in een meubelstof waarbij een ledikant niet meer nodig is.

De boxspring is leverbaar in vele meubelsotffen, lederlook en zelf echt leder. De keuzes zijn enorm en kunnen in ieder stijl en smaak worden aangepast.

Niet voor niets is de boxspring het meest verkochte slaapsysteem. Onze winkel en laat u uitgebreid adviseren door één van onze slaapvoorlichters.

boxsprings-tilburg

Boxsprings Tilburg

Wilt u een boxspring kopen in Tilburg? Dan bent u bij Ditvoorst aan het juiste adres. Ditvoorst is namelijk dé boxspring winkel in Tilburg. Wanneer u uw boxspring in Tilburg koopt bij Ditvoorst bent u niet alleen verzekerd van de beste kwaliteit, maar kunt u ook nog eens rekenen op vakkundig advies en een goede garantie.

Wij van Ditvoorst zijn namelijk pas tevreden wanneer u honderd procent tevreden bent. Bent u dus niet geheel tevreden? Dan zoeken we net zo lang naar een oplossing tot we er een vinden waarmee u tevreden bent, of dit nu een nieuw matras of een geheel nieuw bed is. Ditvoorst gaat voor kwaliteit en klanttevredenheid.

Topkwaliteit, topmerken

Ditvoorst verkoopt uitsluitend matrassen, bedden, slaapkamermeubels en bedtextiel van hoogwaardige merken als Auping, Jensen, Kreamat, Treca de Paris, Pullman, Sleep & Dream, Tempur, en nog veel meer.

Een ding is dus zeker: wanneer u een matras, bed of ander product aanschaft van Ditvoorst, kunt u rekenen op de beste kwaliteit. Bent u nieuwsgierig geworden naar de kwaliteit die Ditvoorst biedt? Loop dan eens vrijblijvend binnen in onze showroom aan de Schouwburgring 122 in Tilburg.