Volg ons

Uw slaapkamer inrichting is zo veel meer dan een bed

De inrichting van uw slaapkamer is erg belangrijk. In uw slaapkamer brengt u verhoudingsgewijs namelijk veel tijd door. Wanneer de inrichting van de slaapkamer bijvoorbeeld onrustig of te druk is, kunt u er niet de gewenste rust vinden. Het is dan ook van groot belang dat de slaapkamer inrichting de juiste sfeer uitademt.

Wij zijn uw slaapvoorlichter

Bij Ditvoorst Slaapwinkel zijn we al meer dan 135 jaar expert op het gebied van slapen en alles dat daarbij komt kijken. Wanneer u dus op zoek bent naar professioneel advies, bent u bij Ditvoorst aan het juiste adres. Wij zijn namelijk van mening dat enkel de hoogste kwaliteit goed genoeg is wanneer het om uw slaapcomfort gaat. Daarom stellen wij altijd zeer hoge eisen aan de merken die wij aanbieden. De matrassen en bedden van o.a. Auping, Jensen, Kartell, Kuperus, Recor bedding, Sleep & Dream, Scapa, Tempur, Vroomshoop en VI spring voldoen dan ook altijd aan strenge kwaliteitseisen wat betreft de gebruikte materialen, de aanwezige technologie en het ontwerp.

Nieuwe slaapkamer

Wilt u uw slaapkamer inrichten met een nieuw bed en bijbehorende accessoires als nachtkastjes en een kastenwand? Ook voor de afwerking en details bent u bij Ditvoorst aan het juiste adres. Wij zijn namelijk van mening dat ook de kleinste details belangrijk zijn bij het inrichten van een slaapkamer. Een slaapkamer is immers zo veel meer dan een bed alleen. Om uw nieuwe slaapkamer helemaal af te maken en ervoor te zorgen dat deze u de rust geeft die u nodig heeft, is er meer nodig dan alleen een nieuw matras of een nieuwe bedombouw. Zo is ook bedtextiel van goede kwaliteit iets dat een slaapkamer net even dat beetje extra kan geven. Want zeg nu zelf, een slaapkamer met een mooi opgemaakt bed oogt toch gelijk heel uitnodigend?