Volg ons

COLLECTIE

Spiraalbodem kopen regio Alphen-Chaam

Ditvoorst is uw winkel voor spiraalbodems in de buurt van Alphen-Chaam

Ben je op zoek naar een bedbodem die zowel comfort als duurzaamheid biedt? Ontdek de voordelen van spiraalbodems in de buurt van Alphen-Chaam bij Ditvoorst Slaapwinkel. Onze spiraalbodems zijn ontworpen om de beste ondersteuning en ventilatie te bieden, wat resulteert in een optimale slaapervaring.

Goede spiraalbodems zijn dwars gespannen en goed ventilerend.

Ben je op zoek naar een bedbodem die zowel comfort als duurzaamheid biedt? Ontdek de voordelen van spiraalbodems in de regio Alphen-Chaam bij Ditvoorst Slaapwinkel. Onze spiraalbodems zijn ontworpen om de beste ondersteuning en ventilatie te bieden, wat resulteert in een optimale slaapervaring.

Ze hebben daarnaast een licht voegend vermogen.De spiraalbodems zijn er in diverse verstelbare uitvoeringen: van handverstelbare tot zeer luxe 3-motorig verstelbare, met onafhankelijk verstelbaar hoofd- en voeteneinde.

Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur. 80% van de onderzijde van de matras blijft vrij voor aanvoer van schone, frisse lucht. Goede ventilatie van boven én onder het bed is niet alleen goed voor de hygiëne, maar ook voor de levensduur van de matras.

Spiraalbodems passen in vrijwel elk ledikant. Onze collectie bevat o.a. spiraalbodems van de merken Auping en Kuperus.

Verstelmogelijkheden

Type 1

Type 2

Type 3

Type 4

Type 5