Volg ons

MERKEN

Tempur Udenhout

Het enige slaapmerk dat erkend is door NASA.

Voordelen

Op maat voor uw wensen

De hoogste kwaliteitseisen

Met een gerust hart slapen

Waarom Ditvoorst kiest voor Tempur in Udenhout en omgeving

Wij leggen u graag uit waarom Ditvoortst kiest voor Tempur matrassen en boxsprings in Udenhout en omgeving. Tempur heeft haar plek als A-merk in onze slaapwinkel te danken aan haar erkenning van NASA, haar certificering door The Space Foundation en haar ruim 30 jaar ervaring in het vak.

Tempur bedden

Bijzonder is het zelfontwikkelde TEMPUR®-materiaal. Dit was origineel ontwikkeld voor de gezondheidszorg en komt voort uit NASA-technologie. Het materiaal bleek een bijzondere uitkomst te zijn voor een goede nachtrust, dankzij een goede ondersteuning en doorbloeding voor het hele lichaam.  

Minder dan 10 mensen wereldwijd weten hoe dit materiaal gemaakt wordt!

Slaapcomfort van Tempur

Het TEMPUR®-materiaal is een speciaal soort traagschuim, wat reageert op uw lichaam. Kom het TEMPUR®-materiaal zelf ervaren in onze slaapwinkel!

COLLECTIE

Een kleine greep uit de producten
van Tempur in de regio Udenhout

Tempur matrassen sensation in tilburg, breda, den bosch,

Tempur heeft matrassen in allerlei verschillende formaten, waaronder:

– 80 x 200/210/220;
– 90 x 200/210/220;
– 100 x 200/210/220;
– 140 x 200/210/220;
– 160 x 200/210/220;
– 180 x 200/210/220.

Lees hieronder meer over de matrassen van Tempur.

Tempur bedden in Tilburg uitproberen

Tempur heeft een ruime collectie boxsprings, waaronder:

– Tempur Sensation, Elite 25, Elite Cooltouch, Breeze, Prima, Surpreme

Lees hieronder meer over Tempur boxsprings.

tempur toppers bij Ditvoorst slaapwinkel in tilburg

Tempur heeft toppers in allerlei verschillende formaten, waaronder:

– 80 x 200/210/220;
– 90 x 200/210/220;
– 100 x 200/210/220;
– 140 x 200/210/220;
– 160 x 200/210/220;
– 180 x 200/210/220.

Lees hieronder meer over Tempur toppers.

Tempur hoofdkussens

Tempur heeft ook een ruim assortiment hoofdkussens.

Lees onderaan deze pagina meer over het kiezen van een juist Tempur hoofdkussen.

Tempur matrassen Udenhout

Waar de meeste matrassen gemaakt worden van PU-schuim, wordt ieder matras van Tempur gemaakt van het zogenaamde TEMPUR® materiaal. Dit materiaal is een speciaal ontwikkelde traagschuimvariant.  

Voordelen TEMPUR® traagschuim

Uw lichaamsgewicht en -warmte beïnvloed traagschuim. Het wordt zachter op de plekken waar u ligt, waarna het matras zich naar uw lichaam vormt. Het wordt daardoor ook memory-foam genoemd.
Het resultaat is een matras met veel ondersteuning, dat extra ondersteuning biedt tegen slaapproblemen zoals rug- of nekklachten.

Geniet van nog meer ondersteuning met een Tempur Boxspring

Met een Tempur Boxspring krijgt u een compleet slaapsysteem in de slaapkamer. Het omvat een matras, bedbodem, een hoofd- en voetenbord en een topper. Het grootste verschil met een normaal bed is dat dit niet gemaakt is van hout, maar van gestoffeerde onderdelen. Doordat er zowel in het matras als in de boxspring veren zitten, is het ligcomfort extra hoog.

Elektrische boxspring Tempur

Wist u dat er ook elektrische boxsprings van Tempur zijn? Hier is de bodem verstelbaar. U kunt het bed dus op verschillende plekken verhogen of schuiner krijgen. Zo kunt u het precies naar uw slaapwensen instellen!

Tempur bed samenstellen

Een Tempur bed of boxspring is volledig naar uw wens samen te stellen. Neem hiervoor contact met ons op. 

Enkele aandachtspunten zijn bijvoorbeeld een goed ventilerende bedbodem en een bedombouw of bedframe. Op deze, en andere onderdelen geven we graag advies. Kom daarvoor vooral eens langs in onze slaapwinkel.

‘’Slaap beter, langer en dieper dankzij TEMPUR®’’

Tempur toppers

Een topper is erg geschikt om de levensduur van uw matras te verlengen. Het zorgt namelijk voor ontlasting van het onderliggende matras. Ook kan het voor extra ligcomfort zorgen.

Een Tempur topmatras of topdekmatras legt u bovenop een regulier matras. Het is een stuk dunner dan een regulier matras: meestal 7 cm. 

 

Beter ligcomfort dankzij een Tempur topper

Dankzij een topper kunt u uw ligcomfort verhogen. Het kan een hard matras bijvoorbeeld een stuk zachter laten aanvoelen. Ook kan een topper bij twee losse 1 persoonsmatrassen de spleet in het midden verbergen. Ook dat komt de ligcomfort ten goede!

Hoofdkussens van Tempur

Het merk biedt een grote collectie hoofdkussens, welke allemaal gemaakt zijn van traagschuim (TEMPUR®-materiaal). De kussens vormen zich daardoor perfect naar uw hoofd en nek. 

Het merk heeft twee hoofdcollecties van kussens: ergonomische kussens en comfort kussens. Kom het verschil tussen deze collecties zelf ervaren in onze slaapwinkel!

Uitgelicht: Tempur Sensation matras

 Één van onze favorieten van dit merk: de Sensation matrascollectie. Net als andere matrassen van Tempur is dit gemaakt van traagschuim (TEMPUR®-materiaal). 

 

In dit matras zit tevens een laag ‘Dynamic Support Technologie’, wat bewegingsvrijheid en extra gemak biedt. De combinatie van deze materialen zorgt voor een geweldige nachtrust.

Het Sensation matras is verkrijgbaar in de varianten Elite Cooltouch, Breeze, Prima en Surpreme. In onze slaapwinkel hebben we een wisselend aanbod topmatrassen.

Brochures downloaden

Meer weten over dit merk? Laat je inspireren via onderstaande brochure.

Tempur - Ervaar rustgevende slaap

Geselecteerd door Ditvoorst

Ditvoorst Slaapwinkel voert alleen merken van topkwaliteit. De materialen, technologie, het ontwerp: alles moet van de hoogste kwaliteit zijn. Pas dan kunnen wij er volledig achter staan, en u er op laten liggen!

In ons advies blijven wij onafhankelijk: we nemen u objectief mee in verschillen tussen merken, materialen en producten. Zo ervaart u zelf het verschil.

Kom langs bij Ditvoorst Slaapwinkel voor een persoonlijk advies van onze Slaapvoorlichters.