Volg ons

MERKEN

Treca de Paris Berkel-Enschot

Geselecteerd door Ditvoorst

Voordelen

Op maat voor uw wensen

De hoogste kwaliteitseisen

Met een gerust hart slapen

Waarom wij voor Treca de Paris kiezen in Berkel-Enschot

Treca de Paris kent de kunst van slapen als geen ander. Het Franse merk werkt samen met wereldwijde ontwerpers en heeft door de jaren heen ongekende vakkennis vergaard. Een exclusief merk met hoog slaapcomfort, daar kunnen wij achterstaan. Ditvoorst is dé Treca de Paris dealer in Berkel-Enschot en omstreken. Met een prachtige slaapwinkel in het centrum van Tilburg perfect bereikbaar vanuit Berkel-Enschot.

Exclusief, innoverend merk

Dit Franse merk verzorgt al sinds 1935 maatwerk voor unieke bedden.

Het merk is uitvinder van verschillende technieken in de beddingsector, waaronder integrale captionnering. Dit betekent dat een matras met  een opgevuld ligoppervlak wordt geperfectioneerd, waarbij de materialen op hun plaats gehouden worden.

De accessoires van Treca maken uw slaapkamer een harmonieus geheel. Met maatwerk producten verenigt u het bed met de rest van de ruimte.

Één van de verkooppunten in Nederland

Ditvoorst Slaapwinkel is één van de geselecteerde verkooppunten in Nederland. Kom dit innoverende  merk ervaren in onze winkel!

COLLECTIE

Een kleine greep uit de producten
van Treca de Paris regio Berkel-Enschot

Treca heeft een enorm assortiment aan matrassen, allen met andere technieken en ondersteuningen. 

Populair zijn bijvoorbeeld de Treca de Paris Supercad en de imperial air spring prestige. 

Lees hieronder meer over de matrassen van Treca.

Treca heeft een ruime collectie boxsprings, waaronder de Smart Volant boxspring en de Like boxspring.

Lees hieronder meer over de Treca boxsprings.

Treca heeft toppers in ieder gewenst formaat, waaronder:

– 80 x 200/210/220
– 90 x 200/210/220
– 100 x 200/210/220
– 160 x 200/210/200
– 180 x 200/210/220

Lees hieronder meer over Treca toppers.

Accessoires maken de meest exclusieve slaapkamers af. Met hoodborden en bedpoten maar ook met plaids, poefs en opbergbankjes is er voor ieder wat wils in de Treca collectie. 

Lees onderaan deze pagina meer over de accessoires van Treca.

Treca bedden

Franse elegantie

Met een Treca bed betreedt u een universum waarin alles mogelijk is. Al generaties lang creëert Treca bedden die de beste slaap aanbieden. In samenwerking met beroemde Franse designers ontwerpen zij de meest elegante designs, gebaseerd op Franse paleizen. Met een Treca bed slaapt u dus comfortabel én in stijl.

Bedbodems

Treca biedt diverse bedbodems aan. Zo heeft u de keuze uit de elektrisch verstelbare Trécaflex en Cad bedbodems, of de klassiekere Grand Imperial en Omega Spring bedbodems.

"Tijdens ons leven slapen we gemiddeld 25 jaar. Daar mag in geïnvesteerd worden!"

Treca de Paris bedden ij Ditvoorst Slaapwinkel

Treca boxsprings

Luxe en comfort, dat is waar de boxspring om bekend staat. Dit is met name te danken aan het pocketvering-interieur, die over het totale bedoppervlak mee veert. De open constructie verzorgd een uitstekende ventilatie van het bed. 

Treca Boxspring samenstellen

Boxsprings bestaan uit drie lagen en kunt u volledig naar wens inrichten.  Vervolgens worden deze boxsprings met de hand gemaakt in de ateliers in Reichshoffen. Zo creëert Treca de Paris een boxspring van het hoogste slaapcomfort dat perfect op uw wensen aansluit.

Treca matrassen en toppers

Binnen het assortiment van Treca  kunnen we aan ieders slaapwensen voldoen. Zo zijn de matrassen in drie verschillende hardheden beschikbaar en kun je tussen verschillende uitstekende pocketveringtechnieken kiezen. Natuurlatex is een geliefd product van het merk dankzij het comfort en de ondersteuning die dit materiaal biedt. Dit ziet u dan ook in verschillende matrassen terug. Indien gewenst voegt u met een Treca topper extra comfort toe aan uw bed.

Omdraaien

Voor een lange levensduur is het belangrijk om uw matras regelmatig te keren. Treca matrassen zijn voorzien van een zomer en winterzijde. Beide kanten hebben andere eigenschappen aansluitend op het seizoen. Dankzij de handgrepen kunt u de matrassen gemakkelijk omdraaien.

Treca accessoires

Treca heeft erg veel accessoires die uw slaapkamer een harmonieus geheel maken. Naast producten als hoofdkussens en dekbedden die u verwacht bij een slaapmerk, bieden ze ook plaids, poefs en bankjes. Zelfs voor sfeervolle verlichting bent u bij dit merk aan het juiste adres.

Brochures downloaden

Meer weten over dit merk? Laat je inspireren via onderstaande brochure.

Treca de Paris - L'art de la chambre

Geselecteerd door Ditvoorst

Ditvoorst Slaapwinkel voert alleen merken van topkwaliteit. De materialen, technologie, het ontwerp: alles moet van de hoogste kwaliteit zijn. Pas dan kunnen wij er volledig achter staan, en u er op laten liggen!

In ons advies blijven wij onafhankelijk: we nemen u objectief mee in verschillen tussen merken, materialen en producten. Zo ervaart u zelf het verschil.

Kom langs bij Ditvoorst Slaapwinkel voor een persoonlijk advies van onze Slaapvoorlichters.