Volg ons

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Uw slaapspecialist in het zuiden van het land

Als u op zoek bent naar een beddenwinkel in Tilburg, zoek dan niet verder! Ditvoorst is dé specialist in bedden, matrassen en slaapkamermeubelen. Met een ruim assortiment en diverse merken, waaronder Auping, Jensen, Kartell, Kuperus, Recor bedding, Sleep & Dream, Scapa, Tempur, Vroomshoop en VI spring slaagt u gegarandeerd bij Ditvoorst. Van alle beddenwinkels in Tilburg onderscheidt Ditvoorst zich door de ongekende kwaliteit: wij verkopen alleen producten waar wij zelf volledig achter staan. Met een mindere kwaliteit nemen wij geen genoegen en daar laten we u zeker niet op slapen.

Beddenspeciaalzaak Tilburg

Bij Ditvoorst, de beste beddenzaak in Tilburg, bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar matrassen, bedden of slaapkamermeubels van de hoogste kwaliteit en topmerken. Wij verkopen niet alleen topproducten maar geven ook vakkundig advies over al onze producten. Zo vindt u altijd een product dat goed bij u past en waarover u honderd procent tevreden zult zijn. Interieurwinkel uit Tilburg, Ditvoorst, kan zichzelf dus met recht dé slaapwinkel van Tilburg noemen.

Beddenspecialist Tilburg

Voor de beste bedden van Tilburg moet u dus zoals gezegd bij Ditvoorst zijn. Maar niet alleen voor een kwalitatief goed bed uit Tilburg bent u bij Ditvoorst aan het juiste adres. Ditvoorst is namelijk ook gespecialiseerd in zaken als slaapadvies en heeft daarnaast een ruim aanbod aan kwalitatief hoogwaardig bedtextiel. Zo kunt u dus van A tot Z met al uw slaapzaken bij Ditvoorst terecht. Bent u benieuwd naar de Ditvoorst standaard? Loop dan snel eens binnen in onze showroom aan de Schouwburgring 122 te Tilburg[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]