Volg ons

MERKEN

Sleep & Dream

Het exclusieve merk van de Slaapvoorlichters

Voordelen

Op maat voor uw wensen

De hoogste kwaliteitseisen

Met een gerust hart slapen

Waarom Ditvoorst achter Sleep & Dream staat

Meer dan veertig jaar geleden bundelden enkele beddenspeciaalzaken haar krachten. Zo ontstonden de ‘Slaapvoorlichters’. Ditvoorst Slaapwinkel is één van de vijftien officiële slaapvoorlichters uit Nederland en België.

sleepndream-matras

 Sleep & Dream is het exclusieve merk dat uit deze samenwerking is ontstaan. Het is een resultaat van innovatief vakmanschap, de strengste eisen en de beste kwaliteit.

Verschil met andere merken

Het merk neemt enkel de beste producten af van verschillende fabrikanten, zonder hierin concessies te doen. Productiebedrijven zijn afhankelijk van een bepaalde efficiëntie in productielijnen. Dit betekent dat ze andere keuzes maken in materialen en kwaliteit dan Slaapvoorlichters. 

Al met al is Sleep & Dream een uitstekend merk waar wij van Ditvoorst Slaapwinkel volledig achter staan.

COLLECTIE

Een kleine greep uit de producten van Sleep & Dream.

Matrassen van Sleep & Dream geven de juiste ondersteuning aan uw lichaam, dankzij een matras dat veerkrachtig blijft.

Natuurlijke en innovatieve producten zijn de basis. 

Meer informatie over de Sleep & Dream matrassen lees je op deze pagina.

De boxsprings van Sleep & Dream hebben een optimaal veereffect met een subliem ondersteunend vermogen.

Lees hieronder meer over Sleep & Dream boxsprings.

De lattenbodems van Sleep & Dream worden gemaakt van soepel Beukenhout. Dit natuurlijke materiaal biedt allerlei voordelen voor uw nachtrust. 

Lees onderaan deze pagina meer over de lattenbodems van Sleep & Dream.

Het bedtextiel van Sleep & Dream zorgen voor een aangenaam bedklimaat, ongeacht het weer. 

Lees hieronder meer over een dekbedovertrek van Sleep & Dream.

Sleep & Dream matrassen

De schuimrubbermatrassen van dit merk worden gemaakt van 100% natuurlatex. Kenmerkend aan dit hoogwaardige materiaal zijn een natuurlijke vochtregeling en een hoge elasticiteit. 

De afdeklagen van Sleep & dream bestaan enkel uit natuurlijke materialen.  Synthetische afdekmaterialen veroorzaken namelijk een zweterig gevoel. De afdeklaag bestaat daarom bijvoorbeeld uit kameelhaar, kasjmier, linnen, bamboe, katoen, scheerwol of wildzijde.

 

Sleep & Dream matrassen bij ditvoorst tilburg

Sleep & Dream boxspring

Een boxspring moet meeveren op plekken waar druk ontstaan, maar ook tegendruk geven waar meer ondersteuning gewenst is. Dat vraagt om vakkennis voor de constructie! 

Een groot voordeel van een boxspring is dat het de kou- en condensatiegrens van het bed verlegt. Gebruikelijk ligt die direct onder de matras. De boxspring verlegt deze naar 20 centimeter lager. Dat draagt flink bij aan uw slaapcomfort en nachtrust!

Het uiterlijk van een Sleep & Dream boxspring is volledig naar wens te maken. Kom daarvoor eens langs in onze slaapwinkel!

Sleap & Dream boxspring bij ditvoorst tilburg

Sleep & Dream kussens

Het perfecte hoofdkussen is dichterbij dan u denkt. Sleep & Dream levert hoofdkussens van allerlei natuurlijke materialen, zoals schuimrubber, natuurlatex, dons of veren. 

Dankzij nekondersteuning en apart gevulde segmenten wordt uw wervelkolom goed ondersteunt, en ligt deze ’s nachts in een rechte lijn. Dit voorkomt nekklachten.

Slaapproblemen verhelpen

Ook bij bestaande slaapproblemen kan een sleep & Dream hoofdkussen een uitkomst bieden. Denk hier aan allergieën, astma of Bronchitis, maar ook aan een stijve nek bij het wakker worden. 

Kom langs en laat u adviseren voor het beste slaapcomfort.

Sleep & Dream dekbedden

Ook voor dekbedovertrekken kiest Sleep & Dream voor natuurlijke materialen. Met een ruim assortiment in materialen en designs vindt u in onze winkel alles voor een goed slaapklimaat. Denk hier aan wollen dekbedden, zijde zomerdekbedden of dekens gemaakt van katoen.

Donzen dekbedden

In het assortiment van Sleep & Dream zitten ook verscheidene donzen dekbedden. Bedtextiel dat gemaakt is van dons voelt prettig aan en is licht van gewicht. (Ganzen)dons is een bijzonder materiaal: tussen de donshaartjes is er stilstaande lucht aanwezig. Deze lucht werkt in de winter als een isolatiemateriaal dat de warmte binnen houdt, terwijl het in de zomer juist de warmte weert. Dons neemt ook nog eens vocht op, waardoor het een geliefd materiaal is van Sleep & Dream dekbedovertrekken.

 

Sleep & Dream lattenbodems

Een lattenbodem van Sleep & Dream is meeverend en past zich moeiteloos aan uw lichaam aan. Door een speciale constructie veert niet enkel het gedeelte waar u op ligt, maar het gehele oppervlak.

De veerkrachtigheid blijft jarenlang in tact. Verder zijn de lattenbodems gemaakt van soepel beukenhout. Elektrische en handmatig verstelbare modellen zijn beschikbaar.

Wilt u de lattenbodems van Sleep & Dream uitproberen? Kom dan langs in onze slaapwinkel.

 

 

Sleep & Dream bedden slaapvoorlichters tilburg

Strenge eisen voor kwaliteit en milieu

Alle producten van Sleep & Dream zijn vervaardigd van pure, natuurlijke materialen. Hierbij staan ze garant voor een hoge, gelijkblijvende productkwaliteit met oog voor menselijk welzijn en ecologie. 

Wetenschappelijk gekeurd

Producten met het Sleep & Dream label zijn internationaal en wetenschappelijk gekeurd. De gelijkblijvende productkwaliteit wordt verder gegarandeerd door strenge keurings- en controlevoorschriften.

Zo kunt u met een gerust hart slapen!

 

Brochures downloaden

Meer weten over dit merk? Laat je inspireren via onderstaande brochure.

Sleep & Dream

Geselecteerd door Ditvoorst

Ditvoorst Slaapwinkel voert alleen merken van topkwaliteit. De materialen, technologie, het ontwerp: alles moet van de hoogste kwaliteit zijn. Pas dan kunnen wij er volledig achter staan, en u er op laten liggen!

In ons advies blijven wij onafhankelijk: we nemen u objectief mee in verschillen tussen merken, materialen en producten. Zo ervaart u zelf het verschil.

Kom langs bij Ditvoorst Slaapwinkel voor een persoonlijk advies van onze Slaapvoorlichters.