NIEUW BED NODIG?
Hoe kies ik het juiste bed?
Wat past bij jou?
Ditvoorst is gespecialiseerd in het creëren van de perfecte nachtrust in een fijne omgeving ! In de slaapkamer gebeurt zoveel meer dan slapen. Je krijgt er je beste ideeën en je beleeft er de mooiste momenten.
De dingen waar het echt om gaat, die vind je hier. Onder de dekens en tussen de lakens. Want dit is de plek waar je elkaar altijd weer terugvindt. Waar je wordt getroost als je hart is gebroken en waar je het leven viert.
Bij Ditvoorst Slaapwinkel zorgen we al sinds 1878 voor rust, tijd en aandacht voor voor elkaar. Daarom kies je een bed ook niet online, want het is onmogelijk om de juiste te kiezen. Kom daarom langs voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
Hoe kies je een matras die bij jou past?
De matrassen van Ditvoorst Slaapwinkel bestaan uit kwaliteitsmerken ze ondersteunen waar nodig is. Ze ontlasten de wervelkolom en onderrug en geven mee bij schouders en heupen.
Hoe kies je een slaapsysteem dat bij jouw past ? PERFECTE STEUN DE HELE NACHT!
1. Ten eerste kies je het matras. Is het bepalend of een bodem actief aanwezig moet zijn ja of nee?
2. HARD SLAPEN EEN PIJNLIJK MISVERSTAND
Het is belangrijk dat een matras comfortabel ondersteund en niet op bed maar in je bed. Te hard slapen zorgt voor: slapende armen en benen, een stramme onderrug en een verkeerde nekhouding beïnvloed de rest van de rug.
3. VENTILEREND
Het gebruik van zuiver natuurlijke materialen voeren vocht af en houden uw bed fris. Want wist je dat we wel een kwart liter vocht verliezen per nacht?
4. BETER VEREND als hard waardoor je een prettige ondersteuning ervaart bij heupen en lenden, waardoor je soepel en gemakkelijker draait zonder wakker te worden !
5. CONFORMITEIT/AANPASSING De comfortlagen gemaakt van duurzaam natuurlatex met de nadruk op natuur en het toepassen van de modernste materialen , zorgt voor een prettig liggevoel van veerkracht en zachtheid.
6. VERGEET HET KUSSEN NIET!
Een belangrijk kussen!
Het kussen is belangrijk . Vergeet daarbij niet, dat het de ruimte tussen schouder en hoofd moet vullen. Het mag niet te dik zijn, maar ook niet te dun. Wanneer we het hebben over de juiste houding, denken we vaak aan de rug. Het deel van de wervelkolom en de nek is net zo belangrijk!
Een kussen van de juiste dikte kan het effect van een goede matras versterken. Bij een verkeerd kussen is het omgekeerde het geval. We zijn allemaal verschillend gebouwd en dat houdt in dat we niet allemaal een even dik/dun kussen kunnen gebruiken.
Het moet individueel worden aangepast. Dat kan eventueel met de navulbare synthetische kussens/neksteun, traagschuim, latex, dons en veren, hoofdkussens enz.
Uiteraard worden de bedden grondig getest op ergonomie, hygiene, bedklimaat en duurzaamheid.
Ook bij de keuze van de nieuwste slaapnoviteiten staat het milieu voorop. Bij diverse merken oa. Jensen is het hout afkomstig uit milieu gecertificeerde bossen en het metaal van de veren is gerecycled.
De oppervlakken van hout, metaal en textiel worden behandeld zonder gebruik te maken van brandvertragers of andere chemische stoffen die de gezondheid in gevaar kunnen brengen.
Dromen komen uit!
EEN BED VAN DITVOORST SLAAPWINKEL WORDT SPECIAAL VOOR U GEMAAKT!
Slaap is de doorslaggevende factor om te kunnen presteren en van het leven te genieten:
SLAAPWEETJES
Wist u dit?
Wij slapen:
1/3 van ons leven
7,5 uur per etmaal
229 uur per maand
LOG UIT VOORDAT U NAAR BED GAAT!
Uw email lezen , browsen op het internet, uw social media checken voordat u naar bed gaat , het reduceert de kwaliteit van uw nachtrust.
Dit is omdat de felle schermen van mobiele telefoons en tablets de productie van een belangrijk slaaphormoon onderdrukt, namelijk het hormoon dat ervoor zorgt dat we moe naar bed gaan. Slaap gerelateerde onderzoeken hebben uitgewezen dat er een duidelijke link is tussen het gebruik van schermen ,zoals van je telefoon of pc slapeloosheid beïnvloeden.
Slaap gerelateerde problemen kunnen resulteren in concentratie problemen, een gereduceerde capaciteit om te leren en hyperactiviteit. Onderzoek wijst uit dat te weinig slaap een negatief effect kan hebben op schoolprestaties en dat het belangrijk is dat kinderen voldoende slaap krijgen om optimaal te functioneren op school. Bijvoorbeeld , iets wat net is geleerd zal niet worden opgeslagen in de hersenen als we niet goed slapen tijdens de nacht die daarop volgt.
HET SLAAPKAMER MILIEU IS BELANGRIJKER DAN U DENKT
Temperatuur: we slapen het best bij 16-18 c
Lucht: zuivere, frisse lucht.
Licht: zo donker mogelijk
Geluid: zo stil en rustig mogelijk.
Luchtvochtigheid: ca. 45-55%
Wees zuinig op uw bed
Om uw matras een jarenlange levensduur te garanderen raden wij u aan het matras regelmatig om te keren eventueel topmatras 1 x per week te keren, Stel het vulmateriaal van het matras bij het luchten of drogen niet bloot aan hitte en direct zonlicht.
Matras kopen; Garantie voor nachtrust.
Ditvoorst stelt alles in werk om ervoor te zorgen dat je iedere nacht heerlijk slaapt. Dat gebeurt onder meer door gebruik te maken van de nieuwste wetenschappelijke inzichten op slaapgebied en door toepassing van de meest innovatieve en comfortabele natuurlijke materialen.
Wanneer je weet wat je fijn vindt en goed voor je is, kun je op zoek naar een matras die precies bij je past. Een die zorgt voor optimaal slaapcomfort en slaapklimaat. Ieder persoon is uniek. Daarom is het belangrijk rekening te houden met jouw lichaam, slaaphouding en voorkeuren.
Bedden op comforthoogte, een uitkomst bij het ouder worden
Slaap is levensvoorwaarde nr. 1
Zonder welke geen mens en dier lang kan overleven.
Op korte termijn veroorzaakt slecht slapen of gebrek aan slaap concentratieproblemen en stemmingswisselingen en worden we een gevaar in het verkeer.
Op langere termijn leidt het tot verminderde weerstand tegen ziekte, een versneld verouderingsproces en energieverlies.
Gedurende de nacht doorlopen we verschillende slaapstadia. Het begint met inslaapfase, die word gevolgd door steeds diepere slaap. We streven meestal naar minimaal twee uur diepe slaap in de loop van de nacht.
Als we daar langere tijd niet aan toe komen, krijgen we dus hoe dan ook last van negatieve gevolgen. Zelfs als we deken dat we de hele nacht slapen., kan het zijn dat we ons te vaak omdraaien omdat we last hebben van geluiden of andere storende factoren, waardoor we uit onze diepe slaap ‘vallen’ en niet uitgerust zijn als we de volgende ochtend opstaan.
Onze slaapkwaliteiten ons slaappatroon veranderen met de jaren. Dat leidt ertoe dat we, naarmate we ouder worden, meer behoefte hebben aan een goed bed.
Maar we moeten ook aan de jongere garde denken. Deze hebben meer behoefte aan een goed bed. Maar we moeten ook meer behoefte hebben aan een goed bed. Deze meer behoefte hebben aan een goed bed.
Maar we moeten ook aan de jongere garde denken. Deze moeten al op jeugdige leeftijd goede gewoontes aanleren met betrekking tot ligcomfort. Als dat lukt, hebben ze die gewoontes nog steeds als ze volwassen zijn.