Volg ons

 

Slapen als een koning in uw Ditvoorst bed

Elke acht tot tien jaar is het weer zover: u moet nieuwe matrassen aanschaffen. Na een kleine tien jaar is een matras immers aan vervanging toe. Woont u in het zuiden van het land en bent u op zoek naar matrassen in Tilburg? Zoek dan niet verder en kom langs bij Ditvoorst, dé matrassenwinkel van Tilburg. Of u nu op zoek bent naar een gewoon matras in Tilburg, een medisch matras in Tilburg, een traagschuim matras in Tilburg of een matras op maat in Tilburg, matrassen kopen in Tilburg doet u bij Ditvoorst.

Matras kopen in Tilburg

Het moge duidelijk zijn: Ditvoorst is dé specialist wanneer het om bedden, slaapkamermeubels, bedtextiel en matrassen in Tilburg gaat. Wanneer u uw producten bij Ditvoorst koopt, bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit. Wij verkopen namelijk enkel producten van topkwaliteit. Met minder nemen wij geen genoegen en daar zouden wij u al helemaal niet op willen laten slapen. Met merken als Auping, Jensen, Kartell, Kuperus, Recor bedding, Sleep & Dream, Scapa, Tempur, Vroomshoop en VI bent u dus altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit matrassen, bedden, slaapkamermeubels en bedtextiel.

Advies

Naast onze kwaliteitsproducten en –merken, levert Ditvoorst ook altijd advies op maat. Onze experts weten dankzij hun jarenlange ervaring op het gebied van slapen en alles dat daarmee te maken heeft precies welk product het beste past bij uw behoeften. Zo weten zij voor elke slaaphouding of klacht het beste matras en is hun werk pas klaar wanneer u een goede nachtrust heeft in een van onze bedden. Bent u nieuwsgierig geworden naar de kwaliteit van Ditvoorst, kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom aan de Schouwburgring 122 in Tilburg